Zadaj pytanie on-line
Zobacz temat
blank.gif
Kto tu jest? 1 Gość (ci)
 Drukuj temat
lag??
Cies

Dodany dnia 12-05-2014 20:58

1.Witam,od jakiegoś czasu 3-4 dni temu przy respawnie jak wchodzę do gry to zacina mi się gra kilka razy tak na sekundkę jest tak ze 3-4 razy,nie wiem co to może być bo wcześniej normalnie chodziło wszystko

2.Celownik jak ktos we mnie strzela to nie moge utrzymać celownika w jednym miejscu to też mam od niedawna w ustawieniach nic nie zmieniałem więc nie wiem co to moze być.

3.Jak ktoś strzela we mnie to mam ekran czerowny to jest standardowe ustawienie serva czy muszę coś w ustawieniach zmienić?
Przeczytaj to co napisałeś i zobacz na datę ...

cies.bdl.pl/upload_file/205174_red-donate-button.png

NightInvaders
 tak ok.10.05 przy wejściu do gry i od razy przy respawnie/spawnie ZACINAł mi się wolfek ale lagów nie miałem lagometr tez nic nie wskazywał a fps-y mi sie spadały,po tym jak przestał się zacinać pojawiły się te lagi
i zacinało mi się na SEKUNDKę/DWIE SEKUNDY ale nie jak teraz przy lagowaniu na pare sek(8-10)
pewnie chodzi Ci o 1 pkt,a jak nie to nie wiem do czego zmierzasz
The Blues<3

s5.ifotos.pl/img/bbbvvvjpg_qsrqrhw.jpg

Administrator
 Jaki wirus ? Mozesz odpalic tez recznie bez programu. Tez tam jest opisane Uśmiech
Pozdrawiam

NightInvaders
 nie wiem ale przy włączniu et sam mi komp się skanuje a antuvirka mam pro-coś tam....(płatny) nie wiem może się podszywa pod virka
The Blues<3

s5.ifotos.pl/img/bbbvvvjpg_qsrqrhw.jpg

Administrator
 Nie ma zadnego wirusa w tym. Zminimalizuj et -> alt+ctrl+delete (odpali sie menadzer zadan) -> procesy -> et.exe -> ppm -> ustaw koligacje -> odznacz jeden procesor 0 albo 1 albo wiecej jak masz zeby tylko na jednym chodzilo rdzeniu. Czaisz ?

Przejdź do forum:
blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Aktualnie online
blank.gif
Statistics
bullet.gif New Members:
Today: 0 » Last 7 Days: 0 » Last 30 Days: 0
bullet.gif Gości online:Użytkowników online: 0 Shizol
bullet.gif Total Members: 844
bullet.gif Total members who have visited today: 0
Birthdays No Birthdays Today