Zadaj pytanie on-line
Zobacz temat
blank.gif
Kto tu jest? 1 Gość (ci)
 Drukuj temat
Jeśli masz problem z wejściem zajrzyj TUTAJ
Bartosz
 Witajcie. Na serwerze nastąpiły zmiany i niektórzy mogą mieć problem z wejściem na serwer ale już objaśniam jak tego problemu się pozbyć Uśmiech

Przed wejściem na serwer wystarczy usunąć takie pliki które mają w nazwie kwadraty:
z folderu etmain

gameteams.pl/upload_file/796530_26236443_2007443656176215_1001260078_o.jpg

Oraz z foldru nitmod

gameteams.pl/upload_file/408152_26236658_2007443636176217_584701440_o.jpg

Po tym zabiegu wszystko powinno działać Uśmiech
Jeśli jednak ktoś by miał dalej problem z połączeniem to można śmiało pisać pod tematem

Pozdrawiam Bartosz
Edytowane przez Cies dnia 13-09-2018 11:57

Fresh
 Coś się wolno pobiera Smutek
et.trackbase.net/tools/sig/sig-1/5854485.png

Bartosz
 Wyjaśnij co się wolno pobiera? Bo tak to nie wiemy czy chodzi o mapę czy o pliki

Fresh
 ogolnie chce wejsc na serwer i wszystko sie pobiera z predkoscia 13kb/skoniec

Cies
 Fresh sprawdz teraz, jesli jednak nie dasz rady wejsc na serwer to usuń pliki wyzej wymienione

cies.bdl.pl/upload_file/205174_red-donate-button.png

Fresh
 Teraz dziala Szeroki uśmiech

NoIppo
 Witam!

Mam problem z wejściem na serwer.Usuwam te "kwadraty" z folderów nitmod oraz etmain,ale ona pobierają mi się ciągle na nowo... nie wspomne o prędkości pobierania 13-14 kb.Co moge jeszcze zrobić żeby wejść na serwer ?.Z góry Dziękuje za pomoc.

Isere
 Usunąłem w/w pliki i dalej nic. Wchodzę do gry biore play online, wybieram serwer Polskie świry (graczy 0/0 ciagle od wczoraj) i jak probuje wejsc na serwer to mam odliczanie ciągle.

Tigon
 mi też pobierało 12-14 kb , poczekałem parę minut, pobrały się i później mogłem normalnie wejść

Bartosz
 Isere:
Po próbie połączenia się na stary serwer automatycznie powinno wyskoczyć okienko o przekierowaniu na nowy, klikasz tak i musi działać.
Jeśli jednak coś dalej Ci nie będzie działać to spróbuj od razu na nowy serwer wejść: 145.239.20.86:27960

NoIppo:
jeśli usunąłeś wszystkie pliki z kwadratami w nazwie to powinno śmigać.
Prędkość pobierania powinna już być normalna

Pozdrawiam Bartosz

NoIppo
 Tu jest właśnie problem bo po usunięciu tych plików gra samoczynnie za wszelką cene chce je uzupełnić na nowo i zaczyna pobieranie od tego.... .Co do pobierania plików po zakończeniu pobierania jednego nie przerzuca na następny ,ale po restarcie startuje juz z odpowiedniego tylko że dalej przy ~~13 kb co jest uciążliwe .

Bartosz
 Te pliki są potrzebne a trzeba je usunąć bo wchodzą w kolizje z innymi plikami z poprzedniego serwera. Myślę, że dzisiaj powinno być poprawione to pobieranie żeby szybkość była normalna

Tigon
 Z taką prędkością góra 5 min i Ci pobierze więc raczej to mało uciążliwe, mozna wejść w grę zmienić mod przed pobranie itp., jak skakałeś po dużej ilości serwerów to możesz mieć problemy i wtedy może warto od nowa zainstalować et

NoIppo
 Kolego Tigon Uśmiech et swiezy jest bez plikow z innych serwerow bylem zmuszony do reinstalki gry takze to nie w tym tkwi problem .A co do sckagania przy predkosci 13 kb plik 20 mb to nie jest kwestia 5 minut .nic nie truje tu wiecej widze ze na chwilke obecna trzeba zie przemeczyc tak .Dzieki za pomoc

Pozdrawim Uśmiech)

Cies
 Teraz powinno byc juz ok ponieważ naprawiłem fastDownload 

purplehaze
 Dalej pobiera po 12 kb

Cies
 Jest jakaś awaria z FastDownload, ale zgłosiłem problem, podstawiłem tymczasowy fastDownload

Przejdź do forum:
blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Podobne wÄ…tki
blank.gif
Temat Forum Odpowiedzi Ostatni post
problem z plikiem Pomoc techniczna 6 28-02-2017 21:02
Problem z kÄ…solÄ…. Pomoc techniczna 2 25-12-2016 21:37
Problem! :D Pomoc techniczna 2 25-12-2016 19:40
problem Pomoc techniczna 3 15-04-2015 20:08
problem. Pomoc techniczna 9 15-04-2015 10:52