Zadaj pytanie on-line
Zobacz temat
blank.gif
 Drukuj temat
Download problem
Julianek
 WitamSzeroki uśmiech

Mam problem z ściąganiem w ET otóż gdy ściągam zatrzymuje się na 99 pro. i speed maleje mam tak gdy chce ściągnąć z innego serwera mody silent albo nq dzis miałem problem z pobraniem z ps ale wszedłem jakoś .... Proszę o pomoc Uśmiech

Administrator
 Wpisz w consoli /cl_allowdownload 1
Nie laduj zadnych modow przed sciaganiem

Julianek
 mam to... chodzi mi o to ze z serwera nie moge pobrac to co sie zwykle pobiera przy wchodzeniu na serwer .. .

ciesman
 OKREśL SIę CO CI SIę DOKłADNIE NIE CHCE POBIERAć, KTÓRA PACZKA, A MO¯E ŻADNA NIE CHCE, BO NAPRAWDę WIELE TO NIE WYJAśNIA.

Administrator
 Chodzi ci o te pliki?
Kwadraty lub tylda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Czy nie mozesz wszystkich pobrac ?

Julianek
 dokładnie zatrzymuje się przy 99 procentach i speed spada ..

Administrator
 zrob reinstal et. nie zapomnij zapisac sobie silent.dat, nkey.dat, etkey

Julianek
 nie wiem ale tez przyczyną może być net ostatnio mi zacina youtube albo strony w ch** reklam mam ...

Połączony z marzec 28 2014 21:36:54:
zrobie
reinstal
Edytowane przez Julianek dnia 28-03-2014 22:36

Administrator
 Jak wirusy to:
Adwcleaner
Malwarebytes
Sciagnij sobie jescze:
ccleaner
Przyspieszy ci troche kompa

Julianek
 avast mi nie pomozę ?

OMEN
 jak masz wirusy jedynie co ci pomoże to format żaden avast i inny syf ci ich nie wyjebie z kompa a co do reklam na stronach za pewnie coś pobierałeś i wjebało ci syf na kompa jedynie wejść w panel sterowania dodaj lub usuń sprzęt i tam popacz co masz po instalowane

Filemon
 Avast to antywirus. ściągnij te programy które podal narkotyk, powinno pomóc. Chociaż w pewnym stopniu.

OMEN
 a i jeszcze jak używasz google to weidz w ustawienia i Rozszerzenia i tam za pewnie będziesz miał jakieś dziadostwo od google zainstalowane

Administrator

avast mi nie pomozÄ™ ?

Znajac zycie masz wersje avast free antywirus ta wersja nie wykryje ci wszystkiego. Co innego zebys mial avast premier
a co do reklam na stronach za pewnie coś pobierałeś i wjebało ci syf na kompa

Malwarebytes
a i jeszcze jak używasz google to weidz w ustawienia i Rozszerzenia i tam za pewnie będziesz miał jakieś dziadostwo od google zainstalowane

Adwcleaner
jak masz wirusy jedynie co ci pomoże to format żaden avast i inny syf ci ich nie wyjebie z kompa

Nie prawda. Gdy uzyjesz powyzszych programow to uzyj ccleanera w windows zaznacz wszystkie oprocz ostatniego, w programy zaznacz wszystkie, gdy juz to przeskanujesz wejdz w rejestr i tam przeskanuj 2-3 razy (napraw wszystkie nie zapisuj kopi)

Edytowane przez Administrator dnia 29-03-2014 11:32

Julianek
 Znalazłem jak buzzsearch jak zrozumialem z neta to wirus i jeszcze windealist tez wir

OMEN
 jeżeli masz już wira na kompie niema opcji go żadnym antivirem wyjebać zawsze coś zostanie jak ci Antywirus nawet pokaże ze ostał usunięty miałem już nie raz wiry i to różne i nic nie pomogło tyko format.

a ile to zrobić formata 30 minut na system około 1h na stery i po problemie

Administrator

jeżeli masz już wira na kompie niema opcji go żadnym antivirem wyjebać zawsze coś zostanie jak ci Antywirus nawet pokaże ze ostał usunięty

Adwcleaner wywali nastepnie skanujesz rejestr ccleanerem i komp czysty. Jak jakis grubszy wirus zawsze mozesz sciagnac OTL i wyslac log dla tego co sie zna. On napisze ci skrypt i problem zglowy.

Problem zostal rozwiazany wiec zamykam Uśmiech

Edytowane przez Administrator dnia 29-03-2014 13:30

Przejdź do forum:
blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Podobne wÄ…tki
blank.gif
Temat Forum Odpowiedzi Ostatni post
Jeśli masz problem z wejściem zajrzyj TUTAJ ***Informacje*** 17 02-01-2018 11:03
problem z plikiem Pomoc techniczna 6 28-02-2017 21:02
Problem z kÄ…solÄ…. Pomoc techniczna 2 25-12-2016 21:37
Problem! :D Pomoc techniczna 2 25-12-2016 19:40
problem Pomoc techniczna 3 15-04-2015 20:08
blank.gif
capmain-b-left.pngcapmain-b-right.png
Aktualnie online
blank.gif
Statistics
bullet.gif New Members:
Today: 0 » Last 7 Days: 0 » Last 30 Days: 0
bullet.gif Gości online:Użytkowników online: 0 Shizol